Salg af brugte biler med garanti og billig bilfinansiering

Profil


Facade 61-1-1_tekstsidetopbillede

Butik 61_434x 289

Frandsen Biler A/S

Erik Frandsen startede som selvstændig bilforhandler 1. januar 1999. Han er oprindeligt uddannet bankmand og har i perioden frem til "selvstændigheden" bl.a. arbejdet med kvalitetsstyring, edb, økonomi og salg. Teoretisk har han HD i Regnskab.

Denne alsidige baggrund har gjort, at der hos Frandsen Biler A/S idag fokuseres på nogle grundlæggende ting - nemlig, at alt, hvad vi foretager os, skal have en værdi for kunden !

Derfor har vi bl.a. helt bevidst fravalgt en stor dyr udstilling, men fokuseret på nogle imødekommende kundefaciliteter og salgskontorer.

Vi tror på, at den moderne kunde idag finder sin nye bil via internettet, og her skal prisen være konkurrencedygtig. Folk er grundlæggende ligeglade med, om bilen står inde eller ude. Derimod er god rådgivning omkring den optimale finansiering, levering i henhold til indgåede aftaler og god efterservice, noget som der lægges vægt på, når kunden skal beslutte sig for køb af ny bil.

Google Street View

Google Street View har også fundet vej til Frandsen Biler. Tag en virtuel tur med Google og se mere af Frandsen Biler.

 

Facade 61-3-1_tekstsidegalleri

AutoMester - Erik Frandsen Automobiler Aps 

I 2009 overtog vi værkstedet Erik Frandsen Automobiler Aps, som har eksisteret siden 1968. Medarbejderstaben udgjorde ved overtagelsen 4 mand, som alle fortsat er ansat i firmaet med anciennitet fra 13 til 44 år. Værkstedet er medlem af AutoMester-kæden samt Dansk Bilbranche Råd (tidligere CAD) og beskæftiger i dag 7 medarbejdere med en bred faglig baggrund, som løbende ajourføres i forhold til nutidens krav til efteruddannelse og kundeservice.

Du kan se mere om vort AutoMester værksted på www.erikfrandsen.dk.

Som et lille koriosum kan nævnes, at tidligere og nuværende ejer har nøjagtigt samme navn "Erik Frandsen", men ikke i familie. Det nærmeste er, at "Erik Den Yngre"´s kone har været barndomsveninde med "Erik Den Ældre"´s yngste datter og "Erik Den Yngre"´s søster har været gymnasieveninde med "Erik Den Ældre"´s ældste datter.

Udviklet af Bilinfo